Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ekim 2011

Palamut Kızartması

Balıklar ızgaralık kesilmişti ama yine de ben kızartmayı tercih ettim..


Bunu nasıl tarif edebilirim dersiniz güzelce yıkanır on dakika tuzlu suda bekletilir süzgeçin içinde biraz süzdürüldükten sonra her tarafı unlanıp teflon tavada bir güzel kızartılır.
Yanına illaki salata ve cola olacak yoksa tadı çıkmaz bunun.
Afiyet Şifa Olsun canlarım

2 yorum:

  1. Çok güzel görünüyorlar ablam,ellerine sağlık,yiyenlere afiyet olsun :) selamlar sevgiler,hayırlı haftalar :)

    YanıtlaSil
  2. balığı ailece çok severiz...kızartma,ızgara fark etmez hepsi güzel olur balığın:)bunlarda çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.....

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design