Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Kasım 2011

Kavurma


Allah kurbanlarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşaallah. Mahşer günü bir paçavra gibi "Bunun içinde riya var, ucup var deyip yüzümüze fırlatmasın..
Benim en sevdiğim kavurma katıksız olan sadece kendi yağıyla pişen ama bu koyuncukta hiç yağ yoktu. Ramazanda dayıma Adapazarı'na para gönderdik o da koyunları küçükten satın alıp dağlarda otlattı. Dağlarda ki çiçeklerden şifalı bitkilerde özel yetiştiricem demiş anneme o yüzden herhalde o kadar yağsızdı ki dibini tutmasın diye hem biraz yağ hem de su takviye yaptım ama sonunda ağızda dağılan bir kavurma çıktı ortaya.. BENİM KOYUNUM DAĞLARDA FAZLA EGZERSİZ YAPMIŞ HİÇ YAĞ TUTMAMIŞ.. 
Bana has bir şey galiba çok severim hayvanları ama eti de çok severim ne yardan ne de serden geçerim anlıycanız eti çok seven bir hayvanseverim..
Ama onları Rabbim bizlerin yerine kurban olsunlar diye yaratmış! Rabbim Kabul etsin onları BİZİM YERİMİZE İNŞAALLAH..   

4 yorum:

  1. afiyet olsun..:)ellerinize sağlık..Allah'a emanet olun...

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık,ne güzel işte yağsız koyun eti bulmak zordur,sizlere afiyet şeker olsun,iyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  3. Allah cümlemizin kurbanını kabul etsin inş

    canım benimkide yagsız dı,
    cok ugraştırıyor,
    böyle kavurmalar,ellerine salık yagsız kavurmamı olur yarabbim lezzetide o benim canım.
    sevgilerimle:)))))

    YanıtlaSil
  4. Kavurmasız bayram düşünülemez değilmi.Hem koyun hem de yağsız valla dayınıza bravo size de afiyet olsun.

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design