Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 Ocak 2012

Pudingli Alman Tatlısı(Pudding Brezel)

Çay Kahve Bahane Etkinliğimize gönderdiğiniz tarif için çok teşekkür eder ve sevgilerimi sunarım. Arkadaşımın bibirinden güzel tariflerini görmek isterseniz delikizpinarmutfakta.blogspot.com tıklayabilirisiniz

PUDİNGLİ ALMAN TATLISI(PUDDİNG BREZEL)

71.HAFTA PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ VE

ÇAY KAHVE BAHANE ETKİNLİĞİNE GİDİYOR BU TARİF

PUDİNGLİ ALMAN TATLISI(PUDDİNG BREZEL)

MALZEMELER

- 10 adet milföy hamuru
- 1 paket vanilyalı puding
- 3 su b.süt

Pudra şekerini benim gibi üzerine serpecekseniz yeteri kadar pudra şekeri
Tatlının orjinalinde milföylerin kenarlarına şekerli glazör sürülüyor.
Bunun içinde 3 yemek k pudra şekeri ve 1 tatlı k su karıştırılıp macun
gibi bir karışım elde ediliyor ve yumurta fırçası yardımıyla milföylerin
kenarlarına sürülüyor.Milföylerin üzerine benim gibi milföyden çaprazlar
koyacaksanız 1 milföy ayırın derim.

YAPILIŞI

Milföy hamurları 4 tarafından da şeritler kesilerek aynı yerlerine tekrar
yerleştirilir.Puding süt ile pişirilir.Her milföye 2 yemek kaşığı kadar
puding konularak 200 derecelik fırında üzeri iyice kızarana kadar (yaklaşık
30 yada 35 dk.pişirilir)Soğuduktan sonra pudra şekeri işlemi yapılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design