Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Şubat 2012

Domatesli Biberli Kanat


Buharı üzerindeyken fotoğrafını çektim tadını ailem çok beğendi umarım sizlerde beğenirsiniz. Tarifiniz kısaca vereyim. Kanatların önce tüylerini ben aygazda yakdım sonra yıkadıktan sonra tencerede üzerini geçecek kadar su ekler ve çekene kadar ağzı kapalı pişiririm. Suyunu çekince içine 3-4 tane çarliston biber, istediğiniz kadar domatesin kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde doğrayıp yemeğe ilave edebilirsiniz. Tuz, kekik, karabiber, maydanoz ve kırmızı pul biber  sebzeleri biraz diri bırakalım daha lezzetli olması için Afiyet olsun...
Bu çayın yanında bir tarif olmadığı için etkinliklere gönderemedim arkadaşlar. Çayın yanına da birşeyler hazırlayıp sizlere de uğrıycam inşaallah..

2 yorum:

  1. Afiyet olsun,kanat çok lezzetli olur sebzelerle dahada lezzet katmışsın,ellerine sağlık..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık görüntüsü çok güzel eminim tadıda öyledir,sevgiler....

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design