Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Nisan 2012

Havuçlu tavuk Göğsü


Malzemeler
1 adet kuşbaşı kemiksiz tavuk göğsü
1 adet soğan
1 kg havuç rendesi
3-4 adet domates
1 tatlı kaşığı salça
tuz, karabiber, kekik

Yapılışı
* Önce kızgın yağda soğanları ve tavuk göğsünü kavuralım.
* Tavuk eti diriliğini kaybederken havuçu, domatesi ve baharatları da ilave edelim..
* Tuzu en son almadan beş dakika önceye kadar koymuyoruz yoksa et pişmez..
* Piştikten sonra pilavın yanında servis yapıyoruz dilerseniz spagetti ile de çok nefis olur... 
*Afiyet şifa olsun..

4 yorum:

  1. Eline sağlık sevgili emine. değişik bir tarif hiç denemedim

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık,güzel bir lezzet.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık çok güzel..

    YanıtlaSil
  4. değişik bir yemek olmuş emine ablacığım sen yaparsın da hiç olmaz mı değil mi ama:) sevgiler selamlar benden sana

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design