Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kasım 2012

Buzlukta Kıyma Saklama,


Buzdolabı poşetine kıymayı koyunca inceltiyoruz ellerimizle düzgün hale getiriyoruz.



Buzdolabı poşetini ortadan bir kitap kapatır gibi kapatıyoruz katlama yerini inceltelim kullanırken poşetin o kısmını kesip kalanı tekrar buzlukta muhafaza edebilmemiz için bu yöntem çok pratiktir tavsiye ederim.



Resimdeki gibi buzlukta muhafaza edebiliriz hatta poşetleri dört adet kat izi yapabiliriz daha küçük porsiyonları keserek kullanabilirsiniz..Önemli olan kat yerlerini kıymasız olacak şekilde ayarlamak..

6 yorum:

  1. ben aynı yöntemi kullanıyorum bir farkla, poşeti düzledikten sonra kıymayı bıcakla kare kare kesiyorum, kullanırken daha kolay oluyor kırması. Afiyetle ye arkadaşım, yediklerini de bizimle paylaş olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de güzel fikir teşekkür ederim..Güzel paylaşımlar olur inşaallah..

      Sil
  2. AFİYETLE TÜKETİN,YENİ EVLENEN BAYANLAR İÇİN ÇOK FAYDALI OLMUŞ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalananlar birde teşekkür yorumu bıraksalar da azcık şımarsam ama nerde :)

      Sil
  3. Emine'cim,bende aynı şekil de muhafaza ediyorum kıymayı..Çabuk çözülüyor ve dolapta az yer tutuyor bu şekliyle.Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Emeğine sağlık canım:)
    Afiyet şifa olsun inşAllah..
    Muhabbetle..

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design