Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Mart 2013

Tavuklu Kabak Oturtması



Malzemeler
1 tavuk göğüs kemiksiz kuşbaşı
1 adet büyük boy sakız kabak (taranarak temizlenecek)
2-3 adet çarliston biber
2-3 adet kabuğu soyulmuş domates
tuz

Yapılışı
* Üzerini geçecek kadar bir suda tavuk göğsünü pişiriyoruz.
* Suyunu çektikten sonra üzerinde yağ ve tuz gezdiriyoruz tavada soteliyoruz. Bir kenara ayırıyoruz..
* Kabakları 1 cm kalınlığında dilimliyoruz.. Tavada kızartıyoruz.. Borcama yerleştiriyoruz.
* Kabağın üzerine sotelediğimiz tavuğu yayıyoruz.
* Biberleri kızartıp üzerine domatesleri ilave edip pişirdikten sonra tavuklarında üzerine yayıyoruz..
* Borcamı streçleyip servise kadar demlenmeye bırakıyoruz..
* Pulbiber servis ederken ilave edilince de harika oluyor..
* Afiyet Şifa olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design