Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Nisan 2013

Havuçlu Top Tarifi,havuçlu top



Malzemeler

1 kilo havuç
1 çay bardağı ceviz içi
1 çay bardağı hindistan cevizi
Yarım paket petibör bisküvi
3-4 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın

Yapılışı

* Temizlediğimiz havuçları rendeleyelim.
* Havuçlarıda bir tencereye koyalım, üstünede toz şekeri katıp ocağın altını açalım.
* Yaklaşık 15 dakika kadar suyu çekene pişirelim.
* Soğuyan havuçların üzerine petibör bisküvileri elimizle ezerek ufalıyalım
*Tarçını ve cevizi de katıp elimizi az yağlayıp karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, avuç içimizde yuvarlak toplar haline getirelim.
* Topları hindistan cevizine bulayarak servis edelim.
* Afiyet Şifa olsun.

2 yorum:

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design