Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Haziran 2013

Fırında Bayat Ekmek, kahvaltılık



Kalan bayat ekmek dilimlerini değerlendirmenin pratik ve lezzeti bir yöntemi.Çocuklarım seviyor eminim sizin çocuklarınız da severek tüketecektir.


Malzemeler:
1 adet bayat ekmek (10-12 dilim)
2 yumurta
1 adet domates (küp şeklinde doğranmış)
1 adet yeşilbiber (küp şeklinde doğranmış)
200 gr kaşar peyniri (rendelenmiş)
30 gr tereyağı veya 3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı kekik
Tuz
Karabiber
İsteğe bağlı kırmızıbiber

Ekmeğimizi dilimleyip, fırın tepsimize diziyoruz. Derin bir kâsede tüm malzemelerimizi iyice karıştırıp, ekmeklerin üzerine paylaştırıyoruz ve önceden ısıttığımız 160 derece fırında 15 dakika kadar fırınlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design