19 Eylül 2013

Domates Sosu, Şiş Kılıfı, örgü kılıf

Herkese merhabalar nette görmüş ve çok hoşuma gitmişti domates sosunu buz kalıplarında dondurduktan sonra buzdolabı poşetinde muhafaza etmek.. Birer kullanımlık ben 1 kg domatesi rondodan geçirdikten sonra pişirdim soğduktan sonra buz kalıplarına bir kaşık yardımıyla paylaştırdım sonuç resimde de görülüyor.. Sizlere de bir fikir vermesi açısından paylaşmak istedim..
Önceki yayınımda artık ipleri değerlendirdiğimden bahsetmiştim sizlere.. artık iplerimden şişlerime kılıf yaptım.
 Simli çok güzel bir ipti 3 nolu şişle ördüm şişler aralardan çıkmıyor eğer öyle bir şey olsa içine astar dikmeye niyetim vardı ama şimdi gerek kalmadı.. Örgü örmek kol kaslarıma çok iyi geldi.. Sürekli kollarımda ağrı ve karıncalanma vardı daha önce doktor boyun fıtığı var demişti.. Bende hacamat yaptırdım. çok iyi geldi inanın ameliyatlardan döndüm. Şimdi örgü örmekle, kollarımda ki ağrılarım ve karıncalanmalar hissedilir derecede azaldı.. örgü iyi geliyor tavsiye ederim dostalarım..
Hepinize sevgi ve muhabbetlerimi bırakıyorum alanlara selam olsun..

8 yorum:

  1. Canım afiyetle ye minik soscuklarını :)) Şişlere kılıf örmek iyi fikir..Benim kayınvalidem bu işte usta olduğu için ben örmüyorum , bilmiyorumda zaten ::) Ama onunda örgü malzemeleri çok senin gibi fikir olarak anlatırım ona artık :)

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Bende bu şekilde deneyim canım çok pratik. Bu sıralar domatese merak sarmış durumdayım:)) ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ayşegülcüm minik soscuklarımla ben çok mutluyum kullanmaya kıyamıyorum :D
    Aslında kayınvaliden de güzel fikirler vardır sen bana güzel tiyolar verebilirsin bence.. bekliyorum!

    YanıtlaSil
  4. Nurcan hanımcım ben de kış hazırlıklarına merak saldım.. Güzel meşguliyetler bunlar sonuçta herşey ailemize daha faydalı ve verimli olabilmek :)

    YanıtlaSil
  5. sos ıyı fıkırmıs bende sıslerı koyacak bır yer arıyordum yapıcam bende

    YanıtlaSil
  6. Selma hanımcım sıkı takipçinim :D

    YanıtlaSil
  7. Bu süper bir kifir hakikaten. Ben bayıldım =)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Feyza hanım :)

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design