Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Kasım 2013

Mısır ekmeği topları



Bu yeniden değerlendirme diyebileceğimiz bir tarif yapmış olduğum mısır ekmeğimden kalan bir parça vardı onu rondodan geçirip içine birkaç kaşık yoğurt ilavesiyle yoğurarak ortaya çıkan bir sunum :) Maydanoz tadına tad katıyor.

Malzemeler
2 su bardağı rondodan geçirilmiş mısır ekmeği
2-3 yemek kaşığı yoğurt katısı
galete unu

Üzeri için
1-2 dal maydanoz
yoğurt

Yapılışı
* Mısır ekmeği rondodan geçirilir ve yoğurt ilavesi ile hamur olarak yoğurulur..
* Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır ve galete ununa bulanır ben kızartmadım dileyen kızartabilir..
* Servis tabağına dizilir üzerine yoğurt dökülür.. (maydanoz veya acılı pul biberli sos gezdirilierek) servis yapılır..
* Afiyet Şifa olsun..

2 yorum:

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design