Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Şubat 2014

Tavuklu Milföy Böreği



İç Malzemesi
1 kase kemiksiz kuşbaşı tavukgöğsü (ince kıyılmış)
2 adet kurusoğan
2 adet yeşil biber
2 adet domates
maydanoz, pulbiber, tuz, karabiber..
6-7 adet milföy (oda sıcaklığında biraz yumuşamış)
Üzerine sürmek için
1 adet yumurtanın sarısı arzuya göre çörekotu veya susamda olabilir...

Yapılışı:
Az yağda soğanları, ince kıyılmış tavukgöğsünü pişiriyoruz. Ben biraz sıcak su ilavesiyle tavukgöğsünü iyice pişirdim..biberleri, domatesleri, maydanoz, karabiber, pulbiber gönlünüze göre baharat koyabilirsiniz...
Resimdeki gibi milföylerin içine 1,5 yemek kaşığı koyalım..kapatalım, parmaklarımızla milföy kenarlarını etek pilesi yapar gibi kıvıralım..
Yumurtanın sarısını sürelim...daha önce ısttığınız 180 derecelik fırında yaklaşık 40dakika pişirelim...
Afiyet olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design