Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Temmuz 2014

Tavuk Budu Kızartması



5 kişilik
5 adet tavuk budu
250 gr sivri biber

2 avuç un, tuz, kekik, nane ve pul biber
kızartmak için sıvı yağ

Yapılışı
* Tavuk budlarının tüylerini ocakta yaktıktan sonra yıkayalım büyük derin bir kapta suda haşlayalım..
* Düz bir kabın içine unu, tuzu, kekiği, pul biberi ve naneyi karıştıralım. 
* Budları bu harca bandıralım ve teflon tavada kızartalım.
* Bibeleride kızartalım üzerine  serpelim.
* Maydanoz ve dereotu ile süsleyip servis yapalım.. Benim evdekiler dereotunu ve maydanozu pek sevmedikleri için ekleyemedim :)
* Afiyet Şİfa olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design