Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Aralık 2015

Cezerye Topları



♥Malzemeler

  • 3-4 adet havuç
  • 10-15 tane petibör bisküvi
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • yarım yemek kaşığı margarin
  • 1 su bardağı toz şeker

♥Yapılışı


  • Havuçlar rendeledikten sonra geniş bir tavanın içerisine alınır, şeker ve margarin ilave edilir. 10 dk kadar pişirilir. 
  • Ocakta iken ceviz ilave edilir, 2 dakika daha karıştırılır. Petibör bisküvi robottan geçirilir ve havuçlu karışım ile yoğurulur. 
  • Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır, hindistan cevizine bulanılır ve servis tabağına alınır. 
  • Afiyet Şifa olsun…

1 yorum:

  1. Elmalı da Havuçlu da harikalar ve cok pratik sizin de elinize sağlık
    Sihirli yemek kutusundan sevgiler:))))

    YanıtlaSil

Blog Archive♥

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tarif Dunyam Template by Ipietoon Cute Blog Design